Esdeveniments 2018-10-08T20:09:19+00:00

ESDEVENIMENTS

MIAMI, Florida : CANVAS GALLERY

Pepa Curriu participa durant els mesos de setembre i octubre 2018 en una exposició col·lectiva a CANVAS MIAMI GALLERY amb diverses obres.

LISBOA, Portugal : JUSTLX

Des del 17 al 20 de maig 2018, Pepa Curriu participa a la JUSTLX Contemporary Art Fair, a Lisboa, Portugal.  Es tracta d’una fira d’art contemporani emergent, que podeu visitar al Museu da Carris i que organitza Art Fair, empresa espanyola responsable de les existoses JUSTMAD (Madrid), JUSTMADMIA (Miami, EEUU) i SUMMA (Madrid).

Tal i com destaca la pròpia organització, la fira té un marcat caràcter internacional, fresc i jove. Un nou model de fira adaptada a les noves exigències d’un col·leccionista emergent.

http://justlx.pt/

Durant el mes de maig Lisboa es converteix en el centre neuràlgic de l’art contemporani europeu, ja que simultàniament es pot visitar a la capital portuguesa la presigiosa ARCOlisboa18 i nombrosos esdeveniments a l’entorn de l’art i la creació artística en l’entorn d’una ciutat dinàmica i cosmopolita, que atreu visitants i amants de l’art de tot el món.

VERO BEACH, Florida: The Plate

Pepa Curriu acaba de participar en l’exposició col·lectiva “THE PLATE” de caràcter benèfic, al Raw Space de Vero Beach, Florida (USA). Es tracta d’un projecte a benefici de “Childcare Resources” que ha tingut lloc entre el 3 i el 15 de desembre de 2017. La particularitat d’aquesta exposició es troba en que es tracta d’obres pintades sobre plats.

Tal i com l’organització destaca: “El plat és un estri comú a totes les cultures, que s’ha convertit en un ítem col·leccionable present als millors museus del món. El plat representa la disposició per al servei als altres i la capacitat de donar i compartir”.

BOSTON : 21st Annual Fine Art Show

Pepa Curriu ha estat seleccionada per a exposar a la 21st Boston International Fine Art Show.
Es tracta d’un esdeveniment de primer ordre en el món de l’art i el col·leccionisme que acull artistes i galeries de tots els continents.

Ha tingut lloc entre el  19 y 22 de octubre 2017 al Cyclorama Center for the Arts, centre de divulgació i creació artística,   el qual es troba a l’emblemàtic  edifici de Cyclorama al centre de Boston, ciutat puntera en  l’àmbit cultural i artístic . http://www.fineartboston.com/

Pepa Curriu ha participat en aquest prestigiós esdeveniment amb una mostra de l’heterogeneitat de la seva obra, tan pel que fa a la tècnica com al tema, el treball i la mida de les pintures. L’acollida i la crítica han estat excel·lents, en el que ha estat el primer any de participació de l’artista barcelonina en aquesta Fira Internacional d’Art.