Esdeveniments

/Esdeveniments
Esdeveniments 2018-11-27T11:14:39+00:00

Women by Women

Del 14 de desembre de 2018 al 29 de gener 2019, Pepa Curriu ha participat en l’exposició col·lectiva Women by Women, que ha tingut lloc al RAW SPACE, espai expositiu de Vero Beach, Florida.

Durant aquests dos mesos, 43 dones artistes han mostrat les seves creacions en una existosa exposició multidisciplinària, dinamitzada a través de múltiples activitats, conferències i tallers culturals a l’entorn de la realitat de la dona i l’art.

PINTA MIAMI from 5-9 december 2018

Miami és del 5 al 9 de desembre la capital mundial de l’art contemporani ja que és la seu de la prestigiosa ARTBASEL Miami, l’edició americana d’ART BASEL, la fira d’art contemporani més important del panorama de la creació artística mundial.  La ciutat es converteix en l’epicentre de les arts plàstiques, rep la visita dels més prestigiosos col·leccionistes, creadors i amants de l’art i s’omple d’altres fires d’art i de múltiples esdeveniments culturals.

PINTA MIAMI és ja una consolidada i reconeguda fira d’art, que aquest any celebra la seva 12a edició, i que acull durant aquests dies 60 galeries Americanes i Europees i l’obra de 300 artistes. Pepa Curriu pren part en aquest esdeveniment, i hi presenta la seva la seva obra Landscape, un tríptic de dimensions remarcables, en la qual el color i la línia són absoluts protagonistes.

http://www.pintamiami.com/

BIFAS, Boston

I de nou, Boston. Aquest octubre 2018 Pepa Curriu ha participat, per segon any consecutiu, en el què ha estat la 22ena Boston International Fine Art Show. Aquesta fira d’art s’ha convertit en un esdeveniment molt esperat en cada edició pels experts en art, galeries, crítics i col·leccionistes, en una de les capitals culturals més importants del continent americà.

En el marc d’aquest esdeveniment, s’organitzen nombroses conferències i actes que compten amb la presència d’especialistes i professionals del sector artístic. Com a novetat d’aquesta edició, BIFAS ha col·laborat amb la fundació ART FOR JUSTICE FOUNDATION,  que promou l’art com a eina per al canvi i la millora social.

Canvas Miami Gallery

Entre el 9 de setembre i fins al 25 d’octubre 2018, Pepa Curriu ha pres part en l’exposició col·lectiva Prèvia a Art Basel, a Canvas Miami Gallery.  L’exposició ha comptat amb una mostra de l’obra de l’artista de Barcelona, conjuntament amb la d’altres pintors contemporanis Europeus i Americans. Una mostra d’art contemporani que marca l’inici dels actes i exposicions a l’entorn d’una de les més prestigioses fires internacionals d’art contemporani: Art Basel Miami que es celebrarà en aquesta ciutat el proper mes de desembre.

Aquí teniu un enllaç a la publicació de Canvas a Facebook. Thank you Canvas Miami Gallery!

Canvas Miami Gallery and Pepa Curriu

LISBOA, Portugal : JUSTLX

Des del 17 al 20 de maig 2018, Pepa Curriu participa a la JUSTLX Contemporary Art Fair, a Lisboa, Portugal.  Es tracta d’una fira d’art contemporani emergent, que podeu visitar al Museu da Carris i que organitza Art Fair, empresa espanyola responsable de les existoses JUSTMAD (Madrid), JUSTMADMIA (Miami, EEUU) i SUMMA (Madrid).

Tal i com destaca la pròpia organització, la fira té un marcat caràcter internacional, fresc i jove. Un nou model de fira adaptada a les noves exigències d’un col·leccionista emergent.

http://justlx.pt/

Durant el mes de maig Lisboa es converteix en el centre neuràlgic de l’art contemporani europeu, ja que simultàniament es pot visitar a la capital portuguesa la presigiosa ARCOlisboa18 i nombrosos esdeveniments a l’entorn de l’art i la creació artística en l’entorn d’una ciutat dinàmica i cosmopolita, que atreu visitants i amants de l’art de tot el món.

VERO BEACH, Florida: The Plate

Pepa Curriu acaba de participar en l’exposició col·lectiva “THE PLATE” de caràcter benèfic, al Raw Space de Vero Beach, Florida (USA). Es tracta d’un projecte a benefici de “Childcare Resources” que ha tingut lloc entre el 3 i el 15 de desembre de 2017. La particularitat d’aquesta exposició es troba en que es tracta d’obres pintades sobre plats.

Tal i com l’organització destaca: “El plat és un estri comú a totes les cultures, que s’ha convertit en un ítem col·leccionable present als millors museus del món. El plat representa la disposició per al servei als altres i la capacitat de donar i compartir”.